11/11 – Thema bijeenkomst “Netwerk versterking”

Kinderen op kinderopvang - Tink om us bern

Een van de belangrijkste doelen van Tink om ús Bern is dat professionals werkzaam met jeugdigen en hun ouders elkaar als partners weten te vinden en samen te werken. Hoog tijd om elkaar weer te ontmoeten!

Tink om ús Bern organiseert op 11 november een bijeenkomst met het thema Netwerkversterking. Hieronder verstaan we:

  1. Het inzetten en versterken van het netwerk van het kind en/of gezin: wie kan jou en het gezin helpen om de best passende zorg aan te bieden;
  2. Het inzetten en versterken van het professionele netwerk rondom het kind: elkaar als professionals beter te leren kennen en beter te leren vinden.

In de themabijeenkomst tikken we beide interpretaties aan. Je hebt vast een keer ervaren dat je niet verder komt in een casus. Wat doe je dan in zo’n geval?

We starten de middag met een inspirerend verhaal van Monieke Bennink van de Eigen Kracht Centrale over hoe je het informele en/of professionele netwerk van het gezin kunt inzetten om samen met het gezin een stap verder te komen. Vervolgens ga je in groepjes uiteen om aan de hand van eigen ervaringen en vraagstukken met elkaar in gesprek te gaan. Hierbij werk je gelijk aan het vergroten van je eigen netwerk!

Indien het weer het toelaat, doe je dit tijdens een mooie wandeling door de bossen rondom Oudemirdum (dus zet je wandelschoenen maar klaar!). We sluiten af met een hapje en een drankje.


Datum: 11 november 2021
Tijd: van 12:30 tot 17:30
Waar: Multifunctioneel Centrum (MFC) It Klif,
Hegewei 16, te Oudemirdum
Kosten: deelname is gratisSchrijf je nú in via onderstaand formulier en deel deze uitnodiging met je collega’s.Inschrijving themabijeenkomst Netwerkversterking

  • Bijvoorbeeld: Joure, Balk, gemeente breed en/of bovenregionaal)

Gerelateerd nieuws

18/02 – Online thema bijeenkomst “Preventie”
19 januari 2021 18/02 – Online thema bijeenkomst “Preventie”