Verslavingszorg Noord Nederland

Missie
De missie van Verslavingszorg Noord Nederland is: Perspectief bieden op een ander leven. Deze missie betekent dat VNN mensen met verslaving en hun naastbetrokkenen perspectief wil bieden op meer kwaliteit van leven. Een leven zonder of met minder verslavingsproblemen. Ook wil VNN zich inzetten om verslavingsproblemen te voorkomen.

Visie
VNN wil erkend zijn als dé expert in het behandelen van verslaving en psychiatrische comorbiditeit (dubbele diagnose). Dé expert die met haar netwerkpartners de meest effectieve zorg biedt voor haar doelgroepen en baanbrekend is op het gebied van transgenerationele verslaving. 

Dit wil VNN bereiken door:

Ons aanbod voor kinderen, jongeren en ouders

Adviesgesprekken
Speciaal voor naasten, ouders, jongeren en volwassenen biedt VNN een eenmalig adviesgesprek (soms zijn het meerdere gesprekken). Voor dit gesprek heb je geen verwijsbrief van de huisarts nodig. Bel 088 234 34 34 en vraag om een adviesgesprek.
https://www.vnn.nl/hulp/hulp-en-ondersteuning/adviesgesprek

Info voor kinderen van
Als je ouders, je broer of je zus verslaafd zijn, kan dat heel lastig zijn voor jou. VNN staat voor je klaar om jou en je familie te helpen. Je hoeft het niet alleen op te lossen.
https://www.vnn.nl/naasten/info-voor-kinderen-van

Info voor ouders
Wat moet je doen als je kind alcohol drinkt, drugs gebruikt, of teveel gamed? Hoe kan je de risico’s van alcohol en drugs bespreken met je kind? VNN biedt advies en hulp aan ouders die met deze vragen zitten.
https://www.vnn.nl/naasten/info-voor-ouders

Contactgegevens

Telefoon (maandag t/m vrijdag)
088-234 34 34

Consultatiedienst voor artsen (24/7)
088-234 37 37

Opmerking
Het zou fijn zijn als de kopjes inclusief hyperlink geplaatst kunnen worden. In dat geval kunnen de links onder de alinea’s verwijderd worden.