Week van de opvoeding 2021

Kinderen op kinderopvang / school - Tink om us bern

Beste ouders/ opvoeders, collega’s en professionals,                                                                                                                                                                                                                                               Logo voor Nel PNG

Van 4 tot en met 10 oktober 2021 organiseert het Nederlands Jeugdinstituut de Week van de Opvoeding. Dit jaar is het thema: ‘Vertel eens…’ De Week van de opvoeding draait om ontmoeting en uitwisseling van kennis — met, voor en door ouders, medeopvoeders en professionals. Want niemand die te maken heeft met opvoeden staat er alleen voor.

Veel jonge kinderen hebben wel eens een periode dat ze niet goed slapen. Meestal gaat dat vanzelf weer over. Maar als je kind vaak slecht slaapt, kunnen jij en je kind daar veel last van hebben. Het heeft invloed op het hele gezin en zorgt vaak voor stress. Als ouder kan je een aantal dingen doen om je kind beter te laten slapen, hierover hebben we een stripverhaal gemaakt.

Deel deze strip vooral met elkaar en ga erover in gesprek. Want opvoeden doe je nooit alleen!

Met vriendelijke groet,

Sanne, Els en Hanneke                                                                                                                                                                   
Pedagogen van team Zuidwest Friesland

Heeft u vragen? Neem contact op met het consultatiebureau. Ook hebben de pedagogen telefonisch spreekuur op maandag tot en met donderdag van 13:00-15:00 en op vrijdag van 9:00–11:00. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 088- 2299 444.

Gerelateerd nieuws

11/11 – Thema bijeenkomst “Netwerk versterking”
18 oktober 2021 11/11 – Thema bijeenkomst “Netwerk versterking”
18/02 – Online thema bijeenkomst “Preventie”
19 januari 2021 18/02 – Online thema bijeenkomst “Preventie”